AJVAR

de beste recepten uit Centraal-Europa en de Balkan

Spring naar inhoud
  • HOME
  • register
  • H
  • A
  • CZ
  • SK
  • RO
  • BG
  • SRB
  • HR
  • BIH
  • MN
  • NMK
  • SLO
  • contact

Bosnische recepten

Bosnische recepten          gerechten uit de keuken van Bosnië en Herzegovina

 

voorgerechten en soepen
soep van groene kool
kalfssoep uit Sarajevo
kippensoep met okra
Višegrad soep

gerechten met vlees
bonen met sudžuk
Bosnische bonen
Bosnische pot
ćevapčići (gehaktworstjes)
ćevapčići uit Banja Luka
ćevapčići uit Sarajevo
djuvec met kalfsvlees en okra
gehaktballetjes in witte saus
japrak (gevulde groene koolbladeren)
japrak uit Herzegovina
pljeskavica
potkriza
rundvlees met okra
shish kebab
sogan dolma (gevulde uien)

gerechten met kip
kvrguša (ovenschotel van kip)
pileći ajmokac (kippenragoût)
podvarak met kip

gerechten met vis
forel in dillesaus
snoek uit de oven

vegetarische gerechten
aardappelkoek (kljukuša)
aardappelgoulash
bonenschotel met room
izlivača (aardappelgebak)
maïsbrood met kaas
pita met aardappelen (krompirusa)
pita met kaas (sirnica)
pita met spinazie (zeljanica)
pita met pompoen (tikvenica)
popara
razljevanka

bijgerechten
bonenpuree
lepinje (pitabrood)

gebak en nagerechten
hurmašice
lokum
oliebollen (uštipci)
pompoen-walnotentaart

Bosnische koffie


ALLES over GOULASH
GOULASH – een SMAKELIJKE GESCHIEDENIS

Klik hier voor alle recepten uit:


Tsjechië   Tsjechië

Slowakije   Slowakije

Hongarije   Hongarije

Oostenrijk   Oostenrijk

Slovenië   Slovenië

Kroatië   Kroatië

Servië   Servië

Bosnië en Herzegowina   Bosnië en Herzegovina

Montenegro   Montenegro

Macedonië   Noord-Macedonië

Bulgarije   Bulgarije

Roemenië   Roemenië

Meest recente recepten

  • Bonensoep uit Burgenland
  • Hortobagyi kipfilet
  • Hongaarse kalfsmedaillons
  • Gebackene Speckknödel
  • Karwijsoep
  • Aan Tafel met Beethoven
  • Beethoven – De Edele Kookkunst
  • Beethoven – Broodsoep
  • Beethoven – Rijstsoep
  • Beethoven – Frittatensoep
  • Beethoven – Macaroni met kaas
  • Beethoven – Erwten met ham
  • Beethoven – Kalfsvlees
  • Beethoven – Karper in zwarte saus
  • Beethoven – Spinazie met karbonaden
  • Beethoven – Gebraden kramsvogel

Tags

  • aardappelen
  • barbecue
  • bbq
  • bijgerecht
  • bonen
  • brood
  • dessert
  • eenpansmaaltijd
  • eieren
  • frituur
  • fruit
  • gebak
  • gehakt
  • gevogelte
  • gevuld
  • goulash
  • groente
  • hoofdgerecht
  • kaas
  • kip
  • knedlíky
  • knoedels
  • maaltijdsoep
  • nagerecht
  • oven
  • ovenschotel
  • paddenstoelen
  • paprika
  • pasta
  • rundvlees
  • salade
  • soep
  • spek
  • stoofschotel
  • taart
  • varkensvlees
  • vegetarisch
  • vis
  • visgerechten
  • voorgerecht
  • wijn
  • worst
  • zoetigheid
  • zomer
  • zuurkool

Categorieën

  • algemeen
  • Beethoven
  • Bosnië en Herzegowina
  • Bulgarije
  • Goulash
  • Hongarije
  • Kroatië
  • Macedonië
  • Montenegro
  • Oostenrijk
  • Roemenië
  • Servië
  • Slovenië
  • Slowakije
  • Tsjechië
  • wijn

Recente reacties

  • Hendrik Koekeloerus op Ajvar
  • Rob Verstappen op Bonensoep uit Burgenland
  • peter de veer op Kaisergulasch
  • djason op Kalkoen met mlinci
  • Will Hann op Paprikapoeder
  • Hans de Kock op Wiener backhendl
  • admin op Kaisergulasch

Meta

  • Inloggen
  • Berichten feed
  • Reacties feed
  • WordPress.org

Disclaimer

disclaimer
privacyverklaring
cookiebeleid

Tweet