AJVAR

de beste recepten uit Centraal-Europa en de Balkan

Spring naar inhoud
  • HOME
  • register
  • H
  • A
  • CZ
  • SK
  • RO
  • BG
  • SRB
  • HR
  • BIH
  • MN
  • NMK
  • SLO
  • contact

Macedonische recepten

Hongaarse recepten            gerechten uit de keuken van Noord-Macedonië

 

soepen en voorgerechten
auberginepuree
kaas uit de oven
kloosterkaas
brandnetelsoep
vissoep uit Ohrid

gerechten met vlees
bonen met pastrami
gebakken kaas
gyuvetch uit Strumica
gevulde paprika
musaka
pastrmajlija
sarma (gevulde druivenbladeren)
turli tava
stoofschotel uit Ohrid (čomlek)
Vardarsko grne (ovenschotel met geroosterd vlees)
goermansko grne (ovenschotel met zuurkool)

gerechten met vis
gevulde forel
Ohrid forel
gefrituurde visjes (plašici)
vis op riet
vissoep uit Ohrid

vegetarische gerechten
makalo van aardappelen en pepers
bonenpuree
gebakken brood
gepocheerde eieren met yoghurt
gjomleze
kaasballetjes
komkommergoulash
kromidarnik
linzenschotel
tavče gravče

bijgerechten
bukovec (kruidenmengsel)
pindjur uit Veles

nagerechten
tulumba (siroopkoekjes)
walnotentaart


ALLES over GOULASH
GOULASH – een SMAKELIJKE GESCHIEDENIS

Klik hier voor alle recepten uit:


Tsjechië   Tsjechië

Slowakije   Slowakije

Hongarije   Hongarije

Oostenrijk   Oostenrijk

Slovenië   Slovenië

Kroatië   Kroatië

Servië   Servië

Bosnië en Herzegowina   Bosnië en Herzegovina

Montenegro   Montenegro

Macedonië   Noord-Macedonië

Bulgarije   Bulgarije

Roemenië   Roemenië

Meest recente recepten

  • Bonensoep uit Burgenland
  • Hortobagyi kipfilet
  • Hongaarse kalfsmedaillons
  • Gebackene Speckknödel
  • Karwijsoep
  • Aan Tafel met Beethoven
  • Beethoven – De Edele Kookkunst
  • Beethoven – Broodsoep
  • Beethoven – Rijstsoep
  • Beethoven – Frittatensoep
  • Beethoven – Macaroni met kaas
  • Beethoven – Erwten met ham
  • Beethoven – Kalfsvlees
  • Beethoven – Karper in zwarte saus
  • Beethoven – Spinazie met karbonaden
  • Beethoven – Gebraden kramsvogel

Tags

  • aardappelen
  • barbecue
  • bbq
  • bijgerecht
  • bonen
  • brood
  • dessert
  • eenpansmaaltijd
  • eieren
  • frituur
  • fruit
  • gebak
  • gehakt
  • gevogelte
  • gevuld
  • goulash
  • groente
  • hoofdgerecht
  • kaas
  • kip
  • knedlíky
  • knoedels
  • maaltijdsoep
  • nagerecht
  • oven
  • ovenschotel
  • paddenstoelen
  • paprika
  • pasta
  • rundvlees
  • salade
  • soep
  • spek
  • stoofschotel
  • taart
  • varkensvlees
  • vegetarisch
  • vis
  • visgerechten
  • voorgerecht
  • wijn
  • worst
  • zoetigheid
  • zomer
  • zuurkool

Categorieën

  • algemeen
  • Beethoven
  • Bosnië en Herzegowina
  • Bulgarije
  • Goulash
  • Hongarije
  • Kroatië
  • Macedonië
  • Montenegro
  • Oostenrijk
  • Roemenië
  • Servië
  • Slovenië
  • Slowakije
  • Tsjechië
  • wijn

Recente reacties

  • Hendrik Koekeloerus op Ajvar
  • Rob Verstappen op Bonensoep uit Burgenland
  • peter de veer op Kaisergulasch
  • djason op Kalkoen met mlinci
  • Will Hann op Paprikapoeder
  • Hans de Kock op Wiener backhendl
  • admin op Kaisergulasch

Meta

  • Inloggen
  • Berichten feed
  • Reacties feed
  • WordPress.org

Disclaimer

disclaimer
privacyverklaring
cookiebeleid

Tweet