AJVAR

de beste recepten uit Centraal-Europa en de Balkan

Spring naar inhoud
  • HOME
  • register
  • H
  • A
  • CZ
  • SK
  • RO
  • BG
  • SRB
  • HR
  • BIH
  • MN
  • NMK
  • SLO
  • contact

Macedonische recepten

Hongaarse recepten            gerechten uit de keuken van Noord-Macedonië

 

soepen en voorgerechten
auberginepuree
kaas uit de oven
kloosterkaas
brandnetelsoep
vissoep uit Ohrid

gerechten met vlees
bonen met pastrami
gebakken kaas
gyuvetch uit Strumica
gevulde paprika
musaka
pastrmajlija
sarma (gevulde druivenbladeren)
turli tava
stoofschotel uit Ohrid (čomlek)
Vardarsko grne (ovenschotel met geroosterd vlees)
goermansko grne (ovenschotel met zuurkool)

gerechten met vis
gevulde forel
Ohrid forel
gefrituurde visjes (plašici)
vis op riet
vissoep uit Ohrid

vegetarische gerechten
makalo van aardappelen en pepers
bonenpuree
gebakken brood
gepocheerde eieren met yoghurt
gjomleze
kaasballetjes
komkommergoulash
kromidarnik
linzenschotel
tavče gravče

bijgerechten
bukovec (kruidenmengsel)
pindjur uit Veles

nagerechten
tulumba (siroopkoekjes)
walnotentaart


ALLES over GOULASH

GOULASH – een SMAKELIJKE GESCHIEDENIS

Klik hier voor alle recepten uit:


Tsjechië   Tsjechië

Slowakije   Slowakije

Hongarije   Hongarije

Oostenrijk   Oostenrijk

Slovenië   Slovenië

Kroatië   Kroatië

Servië   Servië

Bosnië en Herzegowina   Bosnië en Herzegovina

Montenegro   Montenegro

Macedonië   Noord-Macedonië

Bulgarije   Bulgarije

Roemenië   Roemenië

Meest recente recepten

  • Kip met olijven
  • Vegetarische gevulde pannenkoekjes
  • Paardengoulash met gember
  • Uhlirina z krup
  • Maanzaadtaart
  • Gevulde gans
  • Karper met walnoten
  • Goulash van runderhart
  • Snijbiet
  • Kippenlever in kaasbeslag
  • Zuurkool
  • Edelrot
  • Blauer Portugieser
  • Blaufränkisch
  • Pinot Noir
  • Hongaarse wijndruiven

Tags

  • aardappelen
  • barbecue
  • bbq
  • bijgerecht
  • bonen
  • brood
  • dessert
  • eenpansmaaltijd
  • eieren
  • frituur
  • fruit
  • gebak
  • gehakt
  • gevogelte
  • gevuld
  • goulash
  • groente
  • hoofdgerecht
  • kaas
  • kip
  • knedlíky
  • knoedels
  • maaltijdsoep
  • nagerecht
  • oven
  • ovenschotel
  • paddenstoelen
  • paprika
  • pasta
  • rundvlees
  • salade
  • soep
  • spek
  • stoofschotel
  • taart
  • varkensvlees
  • vegetarisch
  • vis
  • visgerechten
  • voorgerecht
  • wijn
  • worst
  • zoetigheid
  • zomer
  • zuurkool

Categorieën

  • algemeen
  • Bosnië en Herzegowina
  • Bulgarije
  • Goulash
  • Hongarije
  • Kroatië
  • Macedonië
  • Montenegro
  • Oostenrijk
  • Roemenië
  • Servië
  • Slovenië
  • Slowakije
  • Tsjechië
  • wijn

Recente reacties

  • Katleen op Dag en nacht
  • Heerlijk op Pljeskavica
  • admin op Bonensoep met walnoten
  • Lia op Bonensoep met walnoten
  • Josefa de Korte op Linzensoep voor Blauwe Maandag
  • Sylvana op Tsjechische goulash
  • John van Hal op Roemeense penssoep

Meta

  • Inloggen
  • Berichten feed
  • Reacties feed
  • WordPress.org

Disclaimer

disclaimer

privacyverklaring
Tweet