gerechten uit de keuken van Montenegro
soepen
soep van gamba’s
roomsoep met garnalen
vissoep
gerechten met vlees
bonenschotel
kalfsvlees in koninklijke saus
kalfsvlees met okra
kalfsvlees gestoofd in rode wijn
lamsvlees, met kip gevuld
lamsvlees in melk
lamsvlees “onder de as”
Montenegrijnse kool
Njeguški steak
Podgorički popeci
stoofpot van varkensvlees en groene kool
varkenslever met knoflook
gerechten met vissen, schaal- en schelpdieren
soep van gamba’s
roomsoep met garnalen
karper in vruchtensaus
mosselen buzaru
stoofpotje van sardines
zwarte risotto met inktvis
vegetarische gerechten
aubergines in tomatensaus
bonen met zure room
maïsbrood met kaas
paprika’s, gevuld met aardappelen
paprika’s in room
priganice
spinazietaart uit Podgorica
bijgerechten
blitva
boekweit macaroni
pogaču (focaccia)
nagerechten
cèmeschnitte uit Kotor