AJVAR

de beste recepten uit Centraal-Europa en de Balkan

Spring naar inhoud
  • HOME
  • register
  • H
  • A
  • CZ
  • SK
  • RO
  • BG
  • SRB
  • HR
  • BIH
  • MN
  • NMK
  • SLO
  • contact

Montenegrijnse recepten

Montenegrijnse recepten       gerechten uit de keuken van Montenegro

 

soepen
soep van gamba’s
roomsoep met garnalen
vissoep

gerechten met vlees
bonenschotel
kalfsvlees in koninklijke saus
kalfsvlees met okra
kalfsvlees gestoofd in rode wijn
lamsvlees, met kip gevuld
lamsvlees in melk
lamsvlees “onder de as”
Montenegrijnse kool
Njeguški steak
Podgorički popeci
stoofpot van varkensvlees en groene kool
varkenslever met knoflook

gerechten met vissen, schaal- en schelpdieren
soep van gamba’s
roomsoep met garnalen
karper in vruchtensaus
mosselen buzaru
stoofpotje van sardines
zwarte risotto met inktvis

vegetarische gerechten
aubergines in tomatensaus
bonen met zure room
maïsbrood met kaas
paprika’s, gevuld met aardappelen
paprika’s in room
priganice
spinazietaart uit Podgorica

bijgerechten
blitva
boekweit macaroni
pogaču (focaccia)

nagerechten
cèmeschnitte uit Kotor


ALLES over GOULASH
GOULASH – een SMAKELIJKE GESCHIEDENIS

Klik hier voor alle recepten uit:


Tsjechië   Tsjechië

Slowakije   Slowakije

Hongarije   Hongarije

Oostenrijk   Oostenrijk

Slovenië   Slovenië

Kroatië   Kroatië

Servië   Servië

Bosnië en Herzegowina   Bosnië en Herzegovina

Montenegro   Montenegro

Macedonië   Noord-Macedonië

Bulgarije   Bulgarije

Roemenië   Roemenië

Meest recente recepten

  • Bonensoep uit Burgenland
  • Hortobagyi kipfilet
  • Hongaarse kalfsmedaillons
  • Gebackene Speckknödel
  • Karwijsoep
  • Aan Tafel met Beethoven
  • Beethoven – De Edele Kookkunst
  • Beethoven – Broodsoep
  • Beethoven – Rijstsoep
  • Beethoven – Frittatensoep
  • Beethoven – Macaroni met kaas
  • Beethoven – Erwten met ham
  • Beethoven – Kalfsvlees
  • Beethoven – Karper in zwarte saus
  • Beethoven – Spinazie met karbonaden
  • Beethoven – Gebraden kramsvogel

Tags

  • aardappelen
  • barbecue
  • bbq
  • bijgerecht
  • bonen
  • brood
  • dessert
  • eenpansmaaltijd
  • eieren
  • frituur
  • fruit
  • gebak
  • gehakt
  • gevogelte
  • gevuld
  • goulash
  • groente
  • hoofdgerecht
  • kaas
  • kip
  • knedlíky
  • knoedels
  • maaltijdsoep
  • nagerecht
  • oven
  • ovenschotel
  • paddenstoelen
  • paprika
  • pasta
  • rundvlees
  • salade
  • soep
  • spek
  • stoofschotel
  • taart
  • varkensvlees
  • vegetarisch
  • vis
  • visgerechten
  • voorgerecht
  • wijn
  • worst
  • zoetigheid
  • zomer
  • zuurkool

Categorieën

  • algemeen
  • Beethoven
  • Bosnië en Herzegowina
  • Bulgarije
  • Goulash
  • Hongarije
  • Kroatië
  • Macedonië
  • Montenegro
  • Oostenrijk
  • Roemenië
  • Servië
  • Slovenië
  • Slowakije
  • Tsjechië
  • wijn

Recente reacties

  • Hendrik Koekeloerus op Ajvar
  • Rob Verstappen op Bonensoep uit Burgenland
  • peter de veer op Kaisergulasch
  • djason op Kalkoen met mlinci
  • Will Hann op Paprikapoeder
  • Hans de Kock op Wiener backhendl
  • admin op Kaisergulasch

Meta

  • Inloggen
  • Berichten feed
  • Reacties feed
  • WordPress.org

Disclaimer

disclaimer
privacyverklaring
cookiebeleid

Tweet