Oostenrijkse recepten      Gerechten uit de keuken van Oostenrijk

 

Bröselnudel
Zoete noedels

Het water loopt me in de mond. Bröselnudel, zoete nodels, zoals we die vroeger kregen van onze mama. Pasta, wat boter, paneermeel, suiker en kaneel. Meer heb je er niet voor nodig. Supersnel en super eenvoudig. En vooral super lekker.

Bröselnudel

Voor deze Bröselnudel hebben we niet meer nodig dan:
1 el. margarine (echte boter mag natuurlijk ook)
400 gr. pasta (soort naar keuze)
200 gr. paneermeel
1 snuf kaneel
1 el. suiker (of meer, naar smaak)

Bröselnudel maak je heel eenvoudig zo:

Bröselnudel
Kook de pasta beetgaar en laat het in een zeef uitlekken.

Bröselnudel
Verhit de margarine/boter in een pan. Doe er het paneermeel bij en laat het lichtbruin worden. Dan gaan de suiker en de kaneel erbij, en daarna meteen de noedels. Roer het allemaal goed door.

Klaar!

 


download dit recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *