AJVAR

de beste recepten uit Centraal-Europa en de Balkan

Spring naar inhoud
  • HOME
  • register
  • H
  • A
  • CZ
  • SK
  • RO
  • BG
  • SRB
  • HR
  • BIH
  • MN
  • NMK
  • SLO
  • contact

Sloveense recepten

Sloveense recepten         gerechten uit de keuken van Slovenië

 

soepen
boerenkoolsoep
bonensoep uit Vipava
gerstesoep (ričet)
mierikswortelsoep met appel
preisoep
prežganka

gerechten met vlees
bujta repa
frika
gans met appels
kransjka klobasa met zuurkool
matevž
pasta met pompoen en walnoten
Prekmurje goulash
stoofschotel van kip (obara)
stoofschotel van lamsvlees (bakalca)
wijnsoep met prosciutto
relmuis uit de oven
zuurkool uit de oven

gerechten met vis
paprika met ansjovis en kaas
zeebaars met groenten
zeebaars uit de oven

vegetarische gerechten
aardappelen met kaas
auberginebeignets
ajdovi žganci (boekweit)
bloemkoolsalade
boekweit met kruiden
karáževc (bonen met appels)
macaroni met pompoen
paddenstoelengoulash
štruklji met dragon

bijgerechten
bonenpuree
mlinci
gelei van paardenbloemen
zaseka
žlikrofi (deegkussentjes)

nagerechten en gebak
ajdnek (cake van boekweit, walnoten en honing)
crèmeschnitte uit Bled (kremšnita)
potica
Prekmurska gibanica


ALLES over GOULASH
GOULASH – een SMAKELIJKE GESCHIEDENIS

Klik hier voor alle recepten uit:


Tsjechië   Tsjechië

Slowakije   Slowakije

Hongarije   Hongarije

Oostenrijk   Oostenrijk

Slovenië   Slovenië

Kroatië   Kroatië

Servië   Servië

Bosnië en Herzegowina   Bosnië en Herzegovina

Montenegro   Montenegro

Macedonië   Noord-Macedonië

Bulgarije   Bulgarije

Roemenië   Roemenië

Meest recente recepten

  • Bonensoep uit Burgenland
  • Hortobagyi kipfilet
  • Hongaarse kalfsmedaillons
  • Gebackene Speckknödel
  • Karwijsoep
  • Aan Tafel met Beethoven
  • Beethoven – De Edele Kookkunst
  • Beethoven – Broodsoep
  • Beethoven – Rijstsoep
  • Beethoven – Frittatensoep
  • Beethoven – Macaroni met kaas
  • Beethoven – Erwten met ham
  • Beethoven – Kalfsvlees
  • Beethoven – Karper in zwarte saus
  • Beethoven – Spinazie met karbonaden
  • Beethoven – Gebraden kramsvogel

Tags

  • aardappelen
  • barbecue
  • bbq
  • bijgerecht
  • bonen
  • brood
  • dessert
  • eenpansmaaltijd
  • eieren
  • frituur
  • fruit
  • gebak
  • gehakt
  • gevogelte
  • gevuld
  • goulash
  • groente
  • hoofdgerecht
  • kaas
  • kip
  • knedlíky
  • knoedels
  • maaltijdsoep
  • nagerecht
  • oven
  • ovenschotel
  • paddenstoelen
  • paprika
  • pasta
  • rundvlees
  • salade
  • soep
  • spek
  • stoofschotel
  • taart
  • varkensvlees
  • vegetarisch
  • vis
  • visgerechten
  • voorgerecht
  • wijn
  • worst
  • zoetigheid
  • zomer
  • zuurkool

Categorieën

  • algemeen
  • Beethoven
  • Bosnië en Herzegowina
  • Bulgarije
  • Goulash
  • Hongarije
  • Kroatië
  • Macedonië
  • Montenegro
  • Oostenrijk
  • Roemenië
  • Servië
  • Slovenië
  • Slowakije
  • Tsjechië
  • wijn

Recente reacties

  • Hendrik Koekeloerus op Ajvar
  • Rob Verstappen op Bonensoep uit Burgenland
  • peter de veer op Kaisergulasch
  • djason op Kalkoen met mlinci
  • Will Hann op Paprikapoeder
  • Hans de Kock op Wiener backhendl
  • admin op Kaisergulasch

Meta

  • Inloggen
  • Berichten feed
  • Reacties feed
  • WordPress.org

Disclaimer

disclaimer
privacyverklaring
cookiebeleid

Tweet